Over ons

JJays Dance Centre is een dansschool dat ook een ontmoetingsplek is voor de leerlingen

Op recreatieve wijze wordt er met veel passie lesgegeven. Alle docenten hebben een goede opleiding genoten en zijn al geruime tijd bezig met het geven van danslessen.
De school is voortgekomen uit andere scholen waarbij de kennis verder geoptimaliseerd is. JDC maakt een compleet nieuwe doorstart. Wij zijn dan recreatief of prestatief en voor ieder wat wils! Bij JDC zijn er danslessen voor kids vanaf 4 jaar. De lessen bij JDC worden op een leuke manier aangeboden met het doel dat onze dansers een goede technische basis leren en ook kunnen ontspannen.

Op dit moment groeien we hard en zijn eveneens bezig het aanbod te vergroten. De lessen worden gegeven in Haarlem. De dansstijlen die we aanbieden staan bij dansstijlen beschreven.

Onze lessen beginnen standaard op beginnersniveau. Uiteraard geven wij ook lessen op intermediate en gevorderde niveau. Leerlingen kunnen groeien tot een masterclass of een demoteam.

Onze kernwaarden ‘professionaliteit’ en ‘betrokkenheid’ bieden u de garantie voor onbeperkte doorgroeimogelijkheden. Wij geven dansers ook buiten de lessen veel extra aandacht. Wedstrijden en optredens en het volgen van workshops binnen en buiten de dansschool zijn tools om een professionele danser te worden. Dit wordt dan ook gestimuleerd.

Enthousiast? Proeflessen zijn gratis en iedereen is welkom om eens binnen te komen lopen. Voor een proefles kunt u het beste van tevoren mailen naar info@jjdc.nl. U krijgt persoonlijk advies en de docenten worden op de hoogte gebracht van de betreffende proefles.